21 de zile PDF

Coperta Carte 21 de zile

Vrei sa citesti cartea autorului Bogdan Bratescu, 21 de zile in format PDF sau fizic. E foarte simplu, apasa butonul de mai jos si poate fi a ta. Spor la citit!

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Rezumat 21 de zile – Bogdan Bratescu

Romanul lui Bogdan Bratescu, a carui actiune este plasata in anul 1989, e o fresca ce da seama – pe parcurs ce evenimentele se deruleaza si personajul principal (un tanar iesit din adolescenta si intrat atat in campul muncii, cat si la facultate) interactioneaza cu diferite personaje, mai mult sau mai putin importante in poveste – despre ultimul an al comunismului romanesc. Excelent povestitor, Bratescu scrie alert, cu sarm, umor si naturalete si despre fotbalul de la sfarsitul anilor ’80, dar si despre lumile culturale de atunci, despre supravietuirea in Epoca de Aur, dar si despre yoghini, actori, scriitori, activisti de partid, cititori ai Cartii tibetane a mortilor, lichele ori revolutia din decembrie ’89. Cei care n-au trait atunci si vor sa afle cum si ce a fost au la indemana 21 de zile. Cei care am prins 1989 si am “jucat” in acel film avem posibilitatea sa confruntam perspectiva noastra cu cea propusa de Bogdan Bratescu. Sigur vor fi surprize. – Robert Serban

De pe acest site nu vei putea descarca aceasta carte insa iti recomandam sa o cauti in librariile online. Pretul ebook-urilor este mai mic comparativ cu pretul cartilor tiparite.