Mor PDF

Coperta Carte Mor

Vrei sa citesti cartea autorului Johana Gustawsson, Mor in format PDF sau fizic. E foarte simplu, apasa butonul de mai jos si poate fi a ta. Spor la citit!

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Rezumat Mor – Johana Gustawsson

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 26 martie 2021. Al doilea thriller din seria Emily Roy si Alexis Castells Scrierea Johanei Gustawsson e atat de vie; este electrizanta. Extrem de convingatoare! – Peter James Mor este un roman plin de feminitate care exploreaza dorintele, senzatiile, profunzimile, nebuniile legaturilor de familie. Familii fericite, familii disfunctionale sau pe cale de disolutie, care transmit, in mod constient sau nu, mesaje pline de violenta. Mor, cea de-a doua ancheta intreprinsa de Emily Roy si Alexis Castells, se inspira din tenebrele altui flagel petrecut in secolul al XIX-lea, la Londra, pe stradutele bantuite de Jack Spintecatorul. O aventura care ne poarta din vremurile tulburi ale lui Jack Spintecatorul pana in zilele noastre, din Marea Britanie pana in Suedia. O poveste despre rau si despre bine, despre iubire si ura, despre uratenie si frumusete. Pe alocuri crud si macabru, romanul Johanei Gustawsson este plin de suspans si rasturnari de situatii. Veti zambi pe alocuri citind dialogurile dintre personaje sau descoperind obiceiuri si mancaruri mai putin cunoscute. Cu siguranta nu veti lasa romanul din mana si veti devora povestea, pagina dupa pagina, pana la final. Johana Gustawsson locuieste la Londra impreuna cu familia sa. Bunicul ei, Simon Lagunas, deportat de nazisti la Buchenwald, a contribuit la eliberarea acestui lagar de concentrare. Laudat de cititori si apreciat de critici, Block 46, romanul de debut al autoarei, reprezinta o incursiune in inima macelului nebunesc si reinvie trista amintire a Holocaustului. Block 46 a fost distins cu Premiul Nouvelle Plume d’Argent. Block 46 a aparut la Tritonic in 2019 si a fost lansat in prezenta autoarei.

De pe acest site nu vei putea descarca aceasta carte insa iti recomandam sa o cauti in librariile online. Pretul ebook-urilor este mai mic comparativ cu pretul cartilor tiparite.